Taksicilerde İpler geriliyor

Özçelik’ten Alkan’a veryansın

Taksicilerde İpler geriliyor

17 Ağustos 2021 – 22:17Kadir Tekin ‘in Özel Haberi….
Antalya Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik kendi Sosyal medya Hesabı üzerinden Eski Başkan M.Ali Alkan’ı hedef göstererek çok ağır ithamlarda bulundu.
Alkan’ı Odayı İtibarsızlaştırma algısı yaratmakla suçlayan Niyazi Özçelik bunula da yetinmeyip, M. Ali, Alkan’ı Yolsuzluk yapmakla suçladı.

NEDEN ALKAN’I HEDEF ALDI?
Eski Başkan M.Ali Alkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Taksimetre zamları ile alakalı görüşme yapıldığını ise Sosyal Medya hesabı üzerinden paylaştı. Bu paylaşım üzerine ise Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik küplere bindi. Özçelik Kendi Sosyal medya hesabı üzerinden, Alkan’a ağır ithamlarda bulunurken ; “Biz görüşmelerimizi yaptık, İtibar etmeyin” demeye getirdi. Geçmişi Şaibeli ve yolsuzluklarda dolu olmakla suçlayan Özçelik, “ Esas olan Antalya Şoförler Odasıdır” dedi.

Yalnız Özçelik’in atladığı bir şey vardı o da M. Ali Alkan’ın Eski Başkan sıfatıyla değil, Türkiye Şoförler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi orada bulunduğuydu.

Şimdi sizlere sırasıyla Önce Eski Başkan M.Ali Alkan’ın Paylaşımını, daha Sonra da Yeni Başkan Niyazi Özçelik’in paylaşımını sizlere sunuyoruz.

İşte M.Ali Alkan’ın Paylaşımı;
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi olarak ziyaret ettik. Esnafımızın TAKSİMETRE zammı ve şehiriçi nakliyecilerimizin sorunlarını aktardık. Gerekli çalışmaları yapılacağı sözünü aldık. Başkanımıza şahsım ve esnafımız  adına teşekkürlerimizi sunuyoruz

İşte Niyazi Özçelik’in Paylaşımı;
Taksici Esnafımız Üzerinden Kirli Oyunlarla Odamızı İtibarsızlaştırma Algısı Yaratan, Yıllarca Bu Ucuz Ve Kirli Zihniyetlerin   Antalya’daki Temsilcileri Ve Haklarında Milyon TL Yolsuzluk Davaları Olan İnsanların Bugün Çıkıpta Esnafa Faydalı Görüşmeler Yaptık İddiası Traji Komiktir.Zam Talebimiz Geçtiğimiz Günlerde AESOB Başkanımız Ve İlçe Şoförler Odası Başkanlarımız İle Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek  İle Görüşülmüş Olup Akabinde Ülkemizde Ve Antalyamızın İlçelerinde Meydana Gelen Doğal Afetlerden Dolayı Ve Muhittin Böcek  Başkanımızın Sağlık Sorunlarından Dolayı Görüşülmeye Devam Etmektedir İtibarı Esas Olan Antalya Şoförler Odamızdır. Geçmişi Kirli Ve Şaibeli Kişilerden Gelen Mesajları Ve Paylaşımları Ciddiye Almayalım.
Niyazi ÖZÇELİK
Antalya Şoförler Odası Başkanı

Kadir Tekin ‘in Özel Haberi

Standart

Yorum bırakın